Amateur kunstenaar in de spotlight

Attentie amateur kunstenaars van Nederland: wij zetten jou graag in de spotlight! Wij zijn op zoek naar enthousiaste amateur kunstenaars die er klaar voor zijn om hun werk aan de wereld te tonen. Het winnende werk zullen wij een hele maand in de spotlight zetten, zowel in de etalage van onze winkel als op onze social media. Deze maand starten we met het thema "Vrede". We vragen je na te denken over wat "Vrede" voor jou betekent en om hier je aandacht, energie en uiting aan te geven.

1) Schilder, teken, boetseer, fotografeer, vilt, knutsel of gebruik een ander medium om een kunstwerk te maken, wat bovengenoemd thema uitbeeldt. Het mag nieuw werk zijn, het mag ook werk zijn wat je ooit eerder maakte. Je mag 1 werk per thema inleveren.
2) Maak van je uitgekozen werk een duidelijke foto. Dit mag gewoon met je mobiel, we kijken niet naar de kwaliteit van je foto maar het werk moet wél duidelijk zichtbaar zijn.
3) Stuur 1 tot 3 foto's (max 5 mb) van je werk per email naar marketing@allesvoorkunst.nl voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Fotoreacties van je werk op facebook vinden we leuk, maar deze doen niét mee aan de actie. Alleen e-mail inzendingen tellen mee.
4) De deadline voor het insturen is de 14e van de maand waarin de actie bekend is gemaakt. Je hebt zodoende 2 weken de tijd om iets in te leveren. Alles wat ná de 14e wordt gemaild doet niet mee aan de actie.
5) De jury zal het werk kiezen wat een plekje in de spotlight wint. De jury bestaat uit Alexandra Groeneveld, Toos Witte, Grete Vika, Pauline Breijer, Jan herman Witte en Jon Morré.
6) De winnaar krijgt bericht van Alles voor Kunst en zorgt er zelf voor dat het échte werk binnen een week wordt afgeleverd in onze Galerie in Hellevoetsluis.
7) Op de eerste van de nieuwe maand zal het winnende w
erk in onze etalage in de spotlight worden gezet. Het werk wordt dan de hele maand geexposeerd. Bovendien wordt de winnaar via onze social media kanalen extra in de spotlight gezet. Zo komt je werk onder de aandacht van vele kunstliefhebbers!
8) De uitgebreide actie voorwaarden zijn hier te lezen. Door inzending van het werk is de deelnemer automatisch akkoord met deze actievoorwaarden. 

Aankomende thema's 2022 én 2023;

01 December (etalage januari): Eten en drinken

01 Februari (etalage maart): Kinderen

02 April (etalage mei): Dieren

01 Juni (etalage juli): Sport

01 Augustus (etalage september): Architectuur

01 Oktober (etalage november): Muziek

01 December (etalage januari): Winter