Voetbalshirt en sportshirts

Wilt u een voetbalshirt of een ander dierbaar kledingstuk inlijsten, zodat u het nog jarenlang kunt bewonderen. Dan bent u bij Blanche Art Productions aan het juiste adres !

WAAROM EEN VOETBALSHIRT INLIJSTEN ?

Een voetbalshirt draagt vele emotionele herinneringen met zich mee. Dit kan een voetbalshirt zijn, die u zelf gedragen heeft of dat van uw kinderen. Ook een voetbalshirt van een goede voetbalvriend of natuurlijk een bekende voetballer (met handtekening bijvoorbeeld) van uw favoriete voetbalclub is mooi om als aandenken te bewaren.

            

ONZE WERKWIJZE

Voetbalshirts worden door ons verdiept ingelijst, zodat het glas het shirt niet plat kan drukken. De mouwen worden of volledig uitgespreid of om gevouwen. Het shirt wordt met draad vast gezet, zodat er geen lelijke lijmvlekken aan de voorkant kunnen komen en zo heeft u altijd de mogelijkheid om het shirt weer gemakkelijk uit de lijst te halen. Om het persoonlijker te maken, kunt u ook foto's en of (kranten) artikelen toevoegen aan de inlijsting.

PROFESSIONEEL INLIJSTEN

Omdat het shirt voor u van grote waarde is, is het ook van belang dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Wij hebben ruime ervaring met het inlijsten van allerlei objecten en gaan er met grote zorg mee om.

Laat voor de beste kwaliteit en langdurig plezier uw voetbalshirt door onze ervaren specialisten inlijsten. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Hellevoetsluis !