Schilderij ophangsystemen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig, functioneel, veilig en elegant ophangsysteem voor schilderijen zit u goed met STAS "Picture hanging systems" en ArtiTeq "State of the art ophangsystems". Gebruiksvriendelijke oplossingen voor elk type wand of plafond. De diverse schilderij ophangsystemen zijn eventueel te leveren met energie zuinige LED-verlichting en strak vormgegeven armaturen. De schilderij ophangsystemen van STAS en ArtiTeq zijn uitermate geschikt voor bij u thuis, maar zijn ook wereldwijd in de meest prestigieuze musea, galerieën, bedrijven, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen te vinden.

SERVICE

Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment schilderij ophangsystemen. Met onze jarenlange ervaring in verkoop en montage, kunnen Wij er voor zorgen dat u het schilderij ophangsysteem vindt, wat het beste past bij uw wensen. Desgewenst kunnen wij het schilderij ophangsysteem plaatsen en het werk ophangen.

Buiten de openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk. Voor bedrijven die projectmatig bezig zijn, maken we graag een offerte op maat. Wanneer u naar aanleiding van deze informatie vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passend advies.