Passe-partouts

Een passe-partout heeft meerdere functies. Allereerst houdt het uw werkstuk vrij van het glas om verkleving te vóórkomen. Daarnaast kan een passe-partout rust en ruimte geven aan het te inlijsten voorwerp.

COLLECTIE

Blanche Art Productions heeft een groot assortiment zuurvrije passe-partouts in de collectie van de merken Artique, Bainbridge, Crescent, Conservabarth en Moorman. Van wit tot crème, vele kleuren en met een gekleurde kern. Artique passe-partout karton wordt bijvoorbeeld geleverd in maar liefst 166 kleuren, alle kleuren van de regenboog. Ook zij voldoen aan de Amerikaanse F.A.C.T.S. richtlijnen voor conservering.

MUSEUMKARTON

De collectie museumkarton bestaat uit diverse creme / witte kleuren. Dit passe-partout karton is gemaakt van 100% houtvrije cellulose, is zuurvrij en is gebufferd met 4% calcium carbonaat. Dit door-en-door gekleurde passe-partout karton is zeer geschikt voor het inlijsten van origineel werk.

                           

KLEURENRANGE

Het Artique en Bainbridge passe-partout karon is verkrijgbaar in een prachtig palet van meer dan 200 kleuren elk; van klassieke neutrale tinten tot frisse nieuwe kleuren. Een deel van deze collectie is ook verkrijgbaar in een extra dikke uitvoering (8-laags - 3,0 mm). Deze extra dikke serie geeft de inlijsting nog meer klasse en diepte. Diverse populaire kleuren zijn ook verkrijgbaar in grote maten. Geschikt voor al uw grote inlijstingen tot en met de afmeting 100 x 150 cm.

PASSE-PARTOUT MOGELIJKHEDEN

Meerdere uitsnedes. Dubbele, driedubbele ... passe-partouts. Ronde en ovale uitsnedes.