Lijsten

Het inlijsten van schilderijen tot 3 meter is onze specialiteit. Ons assortiment bestaat uit een grote collectie houten- en aluminium lijsten. In totaal ca. 3.000 stuks. Van gerenommeerde Nederlandse lijstenfabrikanten zoals Larson-Juhl en Vadia, maar ook buitenlandse lijstenfabrikanten zoals Euro Lijsten en Adhisa.

HOUTEN LIJSTEN, ALUMINIUM LIJSTEN EN BARTH WISSELLIJSTEN

Blanche Art Productions heeft een standaard collectie (staaf)lijsten, baklijsten en wissellijsten in blank, gelakt, verguld of verzilverd en in vele kleuren. Daarnaast vindt u ook een exclusieve collectie (sier)lijsten, handgemaakte ornament lijsten met- en zonder inleglijst en moderne lijsten waarvan de hoeken naadloos zijn gestopt voordat de kleur wordt aangebracht. Deze lijsten kunnen in elk gewenste RAL-kleur geleverd worden.

De collectie aluminium lijsten bestaan ​​uit; aluminium kleurige lijsten, RVS of andere kleuren in mat, glans of geschuurd in verschillende breedte en als wissellijst. Van de leveranciers Barth Lijsten, Nielsen en Vadia (Switch-It).

Wij hebben het totale assortiment van Barth wissellijsten in collectie in zowel hout als aluminium.

            

MILIEU

Onze leveranciers hechten veel waarde aan duurzaamheid, zo ook voor het milieu. Al enige jaren is het hout dat onze leveranciers betrekken, afkomstig uit bossen waar duurzaam bosbeheer streng wordt nageleefd.

VERDIEPTE LIJSTEN

Ook andere gedenkwaardige en waardevolle objecten kunnen mooi ingelijst worden in een verdiepte lijst. Zodat het in te lijsten object niet tegen het glas gedrukt wordt en aan de binnenkant wordt de lijst mooi bekleed.

De Lijstenmakerij van Blanche Art Productions, is aangesloten bij de Nederlandse branche organisatie Art & Frame voor lijstenmakers en staat garant voor (schilderij)lijsten van kwaliteit.